Afgelopen vrijdag kregen de leerlingen een brief mee naar huis met info over de pannenkoekenverkoop. In deze brief staat geschreven dat er ten laatste tot maandag 13 september kan besteld worden.

Nu merken we dat dit voor sommige ouders een heel korte periode van bestellen is, wat we begrijpen. Daardoor zouden we de besteltermijn met een week verlengen. Concreet betekent dit dat er tot en met maandag 20 september kan besteld worden. In de week van 4 oktober worden de pannenkoeken geleverd op school.

Waarom organiseren we een pannenkoekenverkoop? We mogen dit schooljaar weer op uitstap! Deze uitstappen kunnen we jammer genoeg niet gratis organiseren. Om de kosten toch zo laag mogelijk te houden, hopen we op een succesvolle pannenkoekenverkoop. Concreet betekent dit dat hoe meer pannenkoeken we verkopen, hoe lager de kostprijs voor de tweedaagse, leefstage en stadsklassen wordt.

Een pakje Beauvoordse pannenkoeken kost € 4 (500 gram). Op de brief staat vermeld dat er online besteld moet worden. Dit kan nog steeds, maar om het eenvoudiger te maken, kan je nu ook cash betalen. Hierop vul je in hoeveel pannenkoeken je wenst te bestellen en geef je het geld cash  mee met je zoon of dochter. Graag in een gesloten enveloppe met de naam op van uw kind.

Bestel je liever online? Dat kan via deze manier:

 • Je stuurt naar emily.goderis@depinker.be een e-mail met volgende info:
  • Naam leerling
  • Aantal verkochte pakjes pannenkoeken
 • Je ontvangt een e-mail terug met het te betalen bedrag + vermelding.
 • Schrijf dit bedrag over naar volgend rekeningnummer: BE49 0010 9921 1171.
 • De bestelling is pas definitief als het geld op de rekening staat. Graag overschrijven tegen ten laatste maandag 20 september. 
 • Je ontvangt een bevestiging van betaling.

  Wie reeds online heeft besteld, hoeft geen cash geld meer mee te brengen!!