Tijdens de week van 23 september gingen we met de 3 jongste klassen van Kwadrant afwisselend een nacht logeren in Het Eeuwenhout in Dranouter.
We startten de dag met een lekker ontbijt op school, verdeelden ons in de wagens en weg waren we! Eerst deden we de nodige boodschappen en daarna konden we aan de verschillende activiteiten starten. Er waren groepen die kozen voor volksspelletjes in ’t Folk, anderen verkozen wat extra beweging en deden een wandeling. In de vooravond mochten we naar het vakantiehuis gaan en konden we beginnen met een verkenning van het domein en het uitpakken van de valiezen.
’s Avonds maakten we het  gezellig, we genoten van een lekker aperitiefje met hapjes, spaghetti, TV-kijken, spelletjes spelen, …. . Na een deugddoende nacht was het tijd om ons te douchen, te ontbijten en onze valiezen terug in te pakken. We genoten van nog wat extra buitenlucht en waagden ons aan het maïsdoolhof. In de namiddag gingen we bowlen en keerden we terug naar school om met de bus naar huis te gaan vol verhalen.